s
Milloup anbefaler..
linje

Milloup er / har været medlem af:

DGK-logo

Dansk Gravhundeklub


DKK-logo

Dansk Kennel Klub


DTK-logo
Deutscher Teckel Klub
DTK Gruppe Celle
linje
s

Gravhundevenner i ind- og udland

 
Vores tidligere gruppe hos DTK, Gruppe X DTK Berlin-Brandenburg, hvor vi stadig har mange venner.
Bispingdorpe-hunde
Iris Koehlers hjemmeside, hvor hun præsenterer sine hunde og sin kennel. Både Iris og hendes mand Jörg samt deres to "hjemmeboende" gravhunde, Coco og Clara, er specielle venner siden vi besøgte dem i marts 1999. Sidenhen er familien blevet udvidet med Cocos datter Easy - Tekstet på tysk.
Zeppos, Ulan og Kalou
Kia og Jan i Holland har en dejlig hjemmeside om gravhunde. Flotte billeder af deres egne 3 samt præsentation af forskellige hollandske opdrættere, oplysninger om udstillinger i Holland og Belgien osv. Flot side. - Tekstet på hollandsk og engelsk.
Lidys korthår
Vores veninde Lidy Hulsbosch i Holland har fået hjemmeside. Siden er endnu ikke så stor, til gengæld indeholder den nogle af Lidys egne, unikke tegninger af korthårede gravhunde - og de er virkelig værd at kigge på. - Tekstet på hollandsk og engelsk.
Sunsong ruhår
Kennel Sunsong i England har en meget omfattende hjemmeside, hvor de dels præsenterer deres egne gravhunde og dels giver generelle oplysninger om gravhunde. Desuden har siden en stor linkssamling med mængder af gode gravhundelinks. - Tekstet på engelsk.
Oscar For en gangs skyld en tegneserie, der har en gravhund som hovedperson. Oscar oplever mangt og meget, og Dale Taylor tegner og fortæller om oplevelserne. - Tekstet på engelsk.
Rainbow Bridge
Rainbow Bridge. En side tilegnet de gravhunde, der ikke længere er iblandt os. Uffe har sit eget lille mindehjørne på på denne side. - Tekstet på engelsk.
linje
s

Gode linkssamlinger om gravhunde

Richard Nevilles Doxilinks - Tekstet på engelsk.

Winston's Ultimate Dachshund Links - Tekstet på engelsk.

Petcrest Dachshund Links Page - Tekstet på engelsk.

s
s
linje
s

Andre links, tips til hjemmesidebyggere

Hennings Tour de World
Henning Grytters Tour de World. Henning er et dejligt menneske, der nu i langt over et år tålmodigt har besvaret mine - ikke altid lige intelligente - spørgsmål omkring hjemmesidebyggeri. Hans hjemmeside spænder vidt og er så afgjort et besøg værd. Hvis du selv påtænker at bygge en hjemmeside, kan du hente råd og vejledning i Hennings Help for Newbies. - Tekstet på dansk og (dele af siden) engelsk.
Web Graphics on a Budget Web Graphics on a Budget. En pragtfuld hjemmeside med et væld af tutorials til Paint Shop Pro. Lige til at gå til. Siden er indbydende, og Mardi Wetmore er (heldigvis) ikke faldet for fristelsen til at sælge sin side til bannerreklamer, lægge cookies ud, eller hvad somme nu ellers finder på. Absolut topkarakter! Desuden mange links til relaterede sider. - Tekstet på engelsk.
Stone's WebWriter
Stone's WebWriter - programmet denne hjemmeside er bygget i. Et dejligt program at arbejde med - og så er det dansk! Desuden er det gratis for private brugere, så hvad venter du på? - Tekstet på dansk.
Paint Shop Pro Paint Shop Pro. Det billed- og tegneprogram, der er anvendt ved fremstillingen af grafik til disse sider. Et dejlig nemt program at arbejde med - især med Mardis tutorials i baghånden. I Danmark kan programmet købes hos ProSoft, der også har en dansk tutorial. - Tekstet på engelsk.
Gif Construction Set
Gif Construction Set. Et handy lille program til generering af animerede giffer. Programmet kan også lave teksteffekter m.v. - Tekstet på engelsk.
linje
sc

Tilbage til forsiden knap

Opdateret d. 8-2-06 s